Proiectul pentru social media Biblword a fost inițiat de Marten Visser, misionar în Thailanda. În decembrie 2009, el a decis să distribuie pe o rețea socială un singur capitol din Biblie, o dată la un anumit timp. „Cuvântul biblic” părea un nume bun. Cu toate acestea, acest nume era deja luat. Fără să se gândească la asta, Marten a decis să scoată „e” din “Bible” și să continue ca Biblword – gândind proiectul pentru câțiva prieteni și rude.

Deoarece Biblia are 1189 de capitole, Marten a avut nevoie de peste trei ani pentru a crea postări scurte pe baza fiecărui capitol. Curând contul de Twitter a ajuns să aibă peste 10.000 de urmăritori. Cu toate acestea, creșterea reală s-a produs doar atunci când a lansat Biblword pe Facebook în 2011. În scurt timp, pagina a ajuns să aibă sute de mii de aprecieri.

Oamenii cărora le-a plăcut pagina, au început să pună întrebări despre Biblie. O echipă de autori le răspundeau. Curând, Marten a aflat că Facebook nu era cel mai bun mediu pentru a publica aceste răspunsuri la întrebări din Biblie. Prin urmare, a fost pornit un site separat, Biblword.net. Misiunea Biblword.net a fost și continuă să fie, să răspundă la tot felul de întrebări despre problemele biblice și să răspundă și la întrebări despre problemele vieții, oferind o perspectivă biblică.

În 2015, Marten Visser a revenit în Olanda. El a fondat GlobalRize, o misiune pe internet, care acum este organizația responsabilă pentru tot ceea ce ține de Biblword. Biblword.net a continuat să crească într-un site web cu sute de răspunsuri la întrebări din Biblie și întrebări din viața de zi cu zi. Pe lângă autori, echipa de chat care răspunde la mesajele trimise prin intermediul site-ului web, joacă un rol important. În fiecare zi, mii de oameni găsesc răspunsuri biblice la întrebările lor pe biblword.net și peste o sută de persoane au o conversație personală despre întrebările lor cu un membru al echipei noastre de chat.

Poate dorești să susții cu o donație GlobalRize în activitatea de răspândire a Evangheliei online, te rugăm să vizitezi această pagină.

Ce credem noi?

Credem că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu și că are autoritate asupra vieții noastre.

Credem în Dumnezeul Triunic, care există din eternitate și care se revelează în Cuvântul său ca Tată, Fiu și Duh Sfânt.

Credem în Isus Hristos, 100% om și 100% Dumnezeu, născut din fecioara Maria, care a suferit în locul nostrum și a murit pentru păcatele noastre, care a înviat din morți, care s-a înălțat la cer și care se va întoarce să judece pe cei vii și pe cei morți.

Dacă doriți să donați pentru munca noastră, vă rugăm să utilizați formularul de mai jos.